Vingaver

På jagt efter den perfekte vingave? Vi har et bredt udvalg af vine, så hvad enten du er ude efter en gaveæske med to flasker prisvenlig rosé, til en værtindegave, eller 6 forskellige Grand Cru Bourgogner til en rund fødselsdag, står vi klar til at hjælpe dig

Vi tilbyder færdiglavede vingaver, som kan købes online og leveres i hele landet. Men vi står også klar i vores 4 butikker i København og Silkeborg. Her kan vi hjælpe dig med at sammensætte den perfekte vingave, der både passer til modtagerens smag og personlighed, samt dit budget. Vi ved, at der er stor forskel på, hvad der skal til for at glæde den enkelte. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig med at sammensætte en unik og personlig gave.

Vores smagekasser er en anden mulighed. Det er en fantastisk måde at opdage nye vine og producenter. Vi har samlet en række forskellige temaer og prisklasser, så der er noget for enhver smag. Er modtageren mere til god spiritus, finder du også et udvalg af spiritus gaveæsker.

Hvis du hellere vil give en oplevelse, er vores vinsmagninger den oplagte gave. Her får modtageren mulighed for at lære mere om vinens verden og smage på spændende vine i hyggelige omgivelser. Vi afholder siddende vinsmagninger i vores butikker i København og Silkeborg, samt vores to store årlige vinfestivaller: Bourgogne Festival og Sparkling Festival. Hvis det skal være endnu mere personligt, sammensætter vi også gerne en vinsmagning efter dine ønsker.

Kom forbi en af vores butikker i Silkeborg eller København, så skræddersyer vi den perfekte vingave til dig. Vi har et stort udvalg af vine, spiritus og sødt, og vores erfarne personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi ved, hvor vigtigt det er at give den perfekte gave, og derfor gør vi alt for at sikre, at du finder den helt rigtige vingave.

Se vores udvalg af færdiglavede vingaver

 • Gaveæske med 2 flasker vin

  Normalpris:
  320,- 
 • Gaveæske med 3 flasker vin

  Normalpris:
  350,- 
 • Gaveæske med 6 flasker vin

  Normalpris:
  650,- 
Indkøbskurv
Scroll to Top